marți, 18 ianuarie 2011

salut

    Fiecare clipa e ireversibila, orice spectacol al vietii e unic, de aceea încerc sa depaşesc situatiile inoportune pe care le întîlnesc zilnic pentru a fi  in formă de dragul fiicei mele Madalina. E o experienţă extraordinara aceasta "profesie" de mama, dar cere multa rabdare si daruire de sine.
    Un copil e miracolul divin care creste in tine, apoi creste prin tine ca în cele din urma sa realizezi  rostul existentei noastre pamîntene. Cu toate acestea noi, oamenii, trecem cu indiferenta peste nevoile cotidiene ale micuţilor îngeraşi tereştri. Din ce în ce mai mult întîlneşti pe strazile noastre copii suferinzi, cu ochişorii trişti cer mingîere si hrana spirituala, ei nu cer bani, ei nu cer pîine, dar cauta ceea ce le lipseste cel mai mult, caldura ...
     Ei sunt viitorul. Dar care viitor? Cînd toţi sunt insetati de putere şi ispitiţi de bani!
     Familia e micul nostru univers, e flacara aprinsa şi eternă a unei iubiri care ma menţine in infernul cotidian, iar copilul e drumul spre desavirşire prin chinuri dulci.
      Anume acest motiv m-a determinat sa vin cu un mesaj pentru toate mamicile, deşi ar fi deja banal, dar atît de actual: nu abandonaţi aceste binecuvintari divine pe care vi le-a oferit soarta, luptaţi pentru ei, pentru copilaşii voştri, caci ei sunt cei mai inocenţi şi sinceri.

4 comentarii: